Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Klinikker

Læs om vores klinikker, der ligger rundt om i København, i Storkøbenhavn og på kommunens plejehjem.

Voksentandplejen har 13 tandklinikker fordelt på ti lokationer i København og Storkøbenhavn. Klinikkerne anvendes både i Omsorgstandplejen og i Specialtandplejen.

Klinikkerne er topmoderne og fuldt funktionelle, så alle almindelige behandlinger kan udføres.

Behandlingsrum til udredende undersøgelse

Foruden vores morderne tandklinikker, råder Voksentandplejen i et samarbejde med Københavns kommunes plejehjem, over en række behandlingsrum på udvalgte plejehjem. På behandlingsrummene kan der fortages undersøgelse og mindre avancerede/ukomplicerede behandlinger.

Når tandlægen eller tandplejeren har foretaget en udredende undersøgelse, vil der efter behov, blive henvist og efterfølgende givet tid til behandling på en Voksentandplejens rigtige tandklinikker. Transport fra eget hjem til en af Voksentandplejen tandklinikker, afholdes af Voksentandplejen (Københavns Kommune).

Ekstra fokus på forebyggende mundpleje på plejehjemmene i Københavns Kommune

Foruden det almindelige tilbud om omsorgstandpleje har Voksentandplejen et ekstra forebyggende fokus på plejehjemsbeboerne mundpleje. En gang om måneden besøger særligt uddannet personale fra omsorgstandplejen alle plejehjemmene for at arbejde intensiveret med beboernes mundpleje.

Arbejdet med den forebyggende tand- og mundpleje foregår i et tæt tværfagligt samarbejde med plejehjemmets personale.

Læs mere om forebyggelsesprogrammet ”SOC” (Shared Oral Care) her. Du kan også kontakte MZ31@kk.dk for mere informaton.