Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Tietgensgade

Tietgensgade 31 B, 1704 København V

I Voksentandplejens hovedkvarter forefindes fire moderne fuldtudstyrede tandklinikker. Alle klinikkerne har monteret loftlift, så borgere der sidder i kørestol nemt kan liftes over i tandlægestolen i eget liftsegl. Klinikkerne er lyse og med beroligende vægmotiver, alt sammen for at give patienterne en behagelig oplevelse, når man skal tilses/behandles af en af vores tandlæger eller tandplejere.

Alle Voksentandplejens forskellige tilbud, herunder omsorgstandplejen, specialtandplejen og socialtandplejen benytter sig af de fire klinikker i Tietgensgade. I Tietgensgade råder Voksentandplejen over muligheden for patienter på indikation, kan få taget et panorama-røntgenbillede (OP / ortepan)

Når du ankommer til Voksentandplejen i Tietgensgade skal du melde din ankomst i receptionen, hvorefter du bliver bedt om at tage plads i en af vores venteværelser, hvorfra du vil blive hentet, når det er din tur til behandling og eller undersøgelse.

Klinikkerne er som oftest bemandet alle hverdage i tidsrummet kl. 8.30-15.30